Întrebări Frecvente

Mai jos sunt întrebări frecvente, este posibil să găsiți răspunsul pentru dumneavoastră

 

Puteti comanda produse de pe site-ul Argan-ulei.ro prin comanda telefonica, de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00 (exceptie facand zilele de sarbatoare legala) la numarul +40 720 722 470

Puteti trimite comanda dvs prin email la adresa Office@argan-ulei.ro specificand numele si codul produsului (recomandam insa comanda online, aceasta metoda oferind si posibilitatea de a urmari statusul comenzii). Confirmarea acesteia se va face de catre un operator Planteea.ro de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00, exceptie facand zilele de sarbatoare legala.

Taxa de livrare este 25 lei atat local cat si national.
Taxa se aplica doar in cazul in care comanda nu atinge pragul de 250 lei.
Pentru comenzi mai mari sau egale cu 250 lei, livrarea este gratuita (in Romania).
– in functie de greutatea coletului firmele de curierat pot percepe suplimentar o taxa intre 1 leu – 2,10 lei (TVA inclus) pentru fiecare kilogram.

In functie de zona, comenzile dvs. vor fi livrate astfel:
– in Bucuresti si judetul Ilfov in 24-48 ore
– in tara in 24-72 ore.

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul +40 720 722 470 sau la adresa de email office@argan-ulei.ro , specificand ID-ul comenzii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. In cazul in care doriti sa returnati produsele aveti urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat in ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala dvs. Primim retururile doar prin curierat rapid sau prin orice serviciu “door to door”.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.